امروز : پنجشنبه 29 تیر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


19 بازدید

کاهش میزان مرگ و میر با مصرف روزانه قهوه

دسته بندی : خواص مواد غذایی کد مطلب : 2612

کاهش میزان مرگ و میر با مصرف روزانه قهوه

محققان علوم اعلام کردند مصرف قهوه بیشتر، مرگ و میر جامعه را کاهش می دهد.

محققان این نتیجه را در مطالعه بر روی مردم اروپا یافتند و نتایج آن را در شماره اخیر نشریه تازه های طب داخلی منتشر کردند.

در دو مطالعه ای که بر روی 451 هزار و 743 شرکت کننده مرد و زن در ده کشور اروپایی انجام گرفت مشخص شد نوشیدن قهوه خطر مرگ و میر را کاهش می دهد.

قهوه

این مطالعه به مدت 16 سال و 5 ماه انجام شد و در نهایت محققان دریافتند نوشیدن سه فنجان یا بیشتر از قهوه در روز خطر مرگ را تا 12 درصد کاهش می دهد و این کاهش خطر در زنان 7 درصد است.

همچنین این میزان نوشیدن قهوه در روز خطر مرگ ناشی از های دستگاه گوارشی را تا 59 درصد در مردان و 40 درصد در زنان کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه های بوداده و آسیاب شده گیاه قهوه به دست می آید.

گیاه قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است.

این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از 70 کشور کشت می شود که در درجه اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست.

هنگام رسیدن میوه گیاه قهوه، دانه های قهوه را برداشت، پردازش و در نهایت خشک می کنند.

نوشیدن قهوه

دانه های قهوه خشک شده به درجات مختلف بو داده می شوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه بندی های مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شده است.

قهوه کمی اسیدی است و می تواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما

تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 تیر 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.