امروز : شنبه 27 آبان 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


85 بازدید

خواص متعدد میوه و هسته زردآلود از نظر طب سنتی

دسته بندی : خواص مواد غذایی کد مطلب : 2569

خواص متعدد میوه و هسته زردآلود از نظر طب سنتی

یک کارشناس ارشد طب سنتی با اشاره به خواص متعدد زردآلود، گفت: این میوه با وجود همه خواصی که دارد، نفاخ است و مصرف زیاد آن برای کودکان و افراد سالخورده توصیه نمی شود.

هانیه ناصری با بیان اینکه زردآلود از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است، اظهار کرد: این میوه تصفیه کننده خون است و عروق را باز می کند.

زردآلو

وی افزود: خاصیت دیگر زردآلو ملین بودن است و مصرف آن برای افرادی که یبوست دارند، توصیه می شود.

به گفته این کارشناس، مصرف زردآلو بوی بد دهان را نیز رفع می کند.

ناصری با اشاره به تب بر بودن زردآلو، خاطرنشان کرد: این میوه به علت داشتن کبالت برای کم خونی هم مفید است.

وی معتقد است، زردآلو ورم مفاصل را برطرف می کند و ضد نرمی استخوان است.

این کارشناس ارشد طب سنتی از خواص درمانی هسته زردآلو هم یاد کرد و ادامه داد: مغز هسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ وگل آن سرد و خشک است.

ناصری با بیان اینکه مغز زردآلو تقویت کننده قوای است، بیان کرد: روغن مغز هسته زرد آلو برای خشکی های بعد از استحمام مناسب است و را نرم می کند.

وی اظهار کرد: روغن مغز هسته زردآلو اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و رودها است و ورم مقعد را از بین می برد.

این کارشناس طب سنتی از مضرات زیاده روی در مصرف زردآلو هم یاد کرد و گفت: زردآلو بطور کلی دیر هضم، ثقیل و نفاخ است و اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن پرهیز کنند.

ناصری یادآوری کرد: زردآلو را باید قبل از خورد و همراه با آن مغز هسته زردآلو هم میل شود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می کند و به گونه ایی مغز هسته مصلح زرد آلواست.

منبع : ایسنا

تاریخ انتشار : شنبه 17 تیر 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.