امروز : شنبه 30 تیر 1397
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


11460 بازدید

دستور پخت ماهی شکم پر

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 28

دستور ماهی شکم پر

دستور پخت ماهی شکم پر

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر :

  • ماهی درشت: یک عدد
  • سبزی (ترخان، نعناع، گشنیز): نیم کیلو
  • گردوی چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • زرشک: یک دوم پیمانه
  • آب لیمو: یک دوم پیمانه
  • سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی شکم پر :

شکم ماهی را شکاف کوچکی می دهیم، سبزی را به دقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با پیازداغ کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم.

گردو و زرشک را داخل این مایه می ریزیم و ظرف را از روی آتش برمی داریم و شکم ماهی را با مایه فوق پر می کنیم، بعد ته سینی را کمی چرب می کنیم و ماهی را به همان حالتی که در آب شنا می کند، در سینی فر قرار می دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار می دهیم و بعد از یک ربع بیرون می آوریم، آن را می کنیم و روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و به ماهی می زنیم و در حدود یک ساعت ماهی را طبخ می کنیم.

وقتی پخته و آماده شد، ماهی را از فر خارج می کنیم و از سینی برمی داریم و در دیس قرار می دهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه های لیمو تزئین می کنیم. مقداری از سس را روی ماهی می ریزیم و بقیه را در سس خوری سر میز می بریم.

می توانیم با یک نخ و سوزن، دم ماهی را به دهانش وصل کنیم تا به شکل دایره درآید و بعد می پزیم. در این حالت، به آن گردپیچ می گویند.

منبع : مجله اینترنتی لوپر

برچسب ها :
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 اسفند 1391
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.