امروز : دوشنبه 1 آبان 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


159 بازدید

ضررهای مصرف سیب زمینی کبابی و نان تست

دسته بندی : تغذیه سالم کد مطلب : 1297

ضررهای مصرف سیب زمینی کبابی و نان تست

دانشمندان دریافته اند که در خوردنی های دارای نشاسته که به مدت طولانی در معرض حرارت آتش قرار می گیرند، نوعی ماده شیمیایی به نام "أکریلاماید" ساخته می شود. دانشمندان بر این باورند که این ماده می تواند سرطان زا باشد.

سازمان استاندارد غذایی بریتانیا بنا دارد با تشویق مردم پختن صحیح غذا، مقدار مواد شیمیایی موجود در خوراکی ها را کاهش دهد. به توصیه این سازمان باید قبل از قهوه ای شدن خوراکی ها به پختن و یا کباب کردن آنها پایان داد.

سیب زمینی کبابی

بنا به آمار سازمان استاندارد غذایی بریتانیا مقدار مواد شیمیایی موجود در غذاهای همه رده های سنی، بالا است. سالانه 900 میلیون وعده غذایی همراه با سیب زمینی سرخ کرده در بریتانیا مصرف می شود.

دانشمندان می گویند که اکریلاماید از طریق واکنش اسید آمینو و نوعی ماده قندی موجود در غذاها تولید می شود. این ماده در سیب زمینی، شلغم، هویج وجود دارد و اگر در نتیجه زیاد به رنگ قهوه ای در آید، به اسید آمینو موجود در واکنش شیمیایی نشان خواهد داد.

احتمال رخ دادن این واکنش شیمیایی در غذاهایی که در مایکروور پخته یا آب پز شوند، در مقایسه با آنها که تست یا کباب می شوند، کمتر است.

نان تست

استیو وارنر، مدیر سازمان استاندارد غذایی بریتانیا می گوید: ما از مردم نمی خواهیم درباره آنچه می خورند نگران باشند، تنها از آنها می خواهیم زندگی شان را به روش مناسبی اداره کنند. همه آنچه برای کاهش مقدار مواد شیمایی در غذاهایتان انجام می دهید، ریسک مواجه شدن شما با خطرات را کاهش می دهد.

سیب زمینی سرخ کرده و کبابی از محبوب ترین خوراکی ها در بریتانیا است. نان تست نیز در همه جای جهان، از جمله کشورهای عربی استفاده می شود.

منبع : جام جم آنلاین

برچسب ها :
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 بهمن 1395
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.