امروز : چهارشنبه 25 مرداد 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


110 بازدید

طرز تهیه دسر رولت توت فرنگی لاکچری

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 1797

طرز تهیه رولت توت فرنگی لاکچری

توت فرنگی از جمله میوه های لاکچری محسوب می شود. حالا هم که فصلش رسیده، از این میوه زیبا و خوشمزه استفاده کنید و رولت توت فرنگی درست کنید.

مواد لازم تهیه رولت توت فرنگی:

  • تخم مرغ: 7 عدد
  • آرد: 170 گرم
  • شکر: 160 گرم
  • روغن مایع: 4 ق س
  • آب جوش: یک سوم پیمانه
  • رنگ صورتی: به مقدار لازم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • صفحه سیلیکونی: 60×40

مواد لازم کرم:

  • پنیر خامه ای: 300 گرم
  • خامه قنادی پاک: 100 گرم
  • پودر شکر: 75 گرم
  • توت فرنگی: به مقدار لازم

رولت توت فرنگی لاکچری

طرز تهیه رولت توت فرنگی:

1. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. فر را با حرارت 20 درجه سانتیگراد گرم کنید. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن برقی هم بزنید. آب جوش را اضافه کنید تا مواد سبک و حجیم شود. 2 قاشق سوپ خوری از روغن مایع را داخل مواد بریزید.

2. همچنان به هم زدن ادامه دهید. سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفید و برفی شود. 2 قاشق سوپ خوری باقی مانده روغن مایع را در ظرفی ریخته و رنگ را به آن اضافه کنید.

3. زرده ها و سفیده های فرم گرفته را با هم مخلوط کرده و آرد را روی مواد الک کنید. مواد را با استفاده از لیسک خوب مخلوط کنید مقداری از مواد را داخل محلول رنگ بریزید و خوب مخلوط کنید و داخل باقیمانده مواد ریخته و تمامی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

4. صفحه سیلیکونی را روی طبقه فر قرار داده کمی از مواد را روی صفحه پهن کنید تا داخل حفره ها را پر کرده و سپس باقیمانده مواد را روی صفحه پهن کنید. سپس صفحه را داخل فر منتقل کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه زمان دهید تا نان پخته شود. سپس از فر خارج کرده و یک سینی روی آن برگردانید تا خنک شود. سپس روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید. به طوری که سطح طرح دار آن رو قرار بگیرد.

5. پنیر خامه ای را داخل ظرف همزن بریزید. پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید. سپس خامه قنادی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا فرم بگیرد. نان رولت را باز کنید. کرم را روی آن پهن کرده توت فرنگی را درسته در امتداد هم در ابتدای نان قرار داده و نان را رول کنید. کاغذ را نیز در آن بپیچید و در یخچال قرار دهید تا حدود 2 ساعت بماند. سپس از یخچال خارج کرده برش دهید و با توت فرنگی و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته: این رولت را می توانید به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی

تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 فروردین 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.