امروز : سه شنبه 4 مهر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


33 بازدید

طرز تهیه سوپ تاکو پیش غذای بین المللی

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 2872

طرز تهیه سوپ تاکو پیش غذای بین المللی

سوپ تاکو یکی از پیش غذاهای بین المللی هست که در سراسر جهان طرفداران خود را دارد. در این مطلب طرز تهیه سوپ تاکو را آموزش خواهیم داد.

سوپ تاکو

مواد لازم برای سوپ تاکو

  • پیاز (خرد شده) 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز - لوبیا سفید - لوبیا چیتی) 3 عدد
  • کنسرو ذرت 1 عدد
  • کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین) 1 عدد
  • ادویه تاکو 1 بسته
  • سس سالاد به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ تاکو

گوشت و پیاز را درون مقدار کمی روغن تفت دهید تا گوشت پخته و قهوه ای شود.

سپس با باقی مواد تشکیل دهنده داخل یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و بعد اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه آرام بجوشد سپس در صورت تمایل روی آن خامه ترش،چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده قرار دهید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تاکو

  • سوپ تاکو جزو سوپ میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
  • و زمان و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
  • سوپ تاکو را می توانید در وعده شام - پیش - سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک

تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مرداد 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.