امروز : شنبه 29 مهر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


194 بازدید

طرز تهیه سوپ هویج و عدس مقوی برای روزهای سرد

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 1352

طرز تهیه سوپ هویج و عدس مقوی برای روزهای سرد

سوپ هویج و عدس پیش غذایی فوق العاده برای روزهای سرد زمستان است. یکی از بارزترین ویژگی های سوپ هویج و عدس این است که طعم دهنده اصلی آن آب پرتقال است.

ویتامین سی پرتقال، از سرماخوردگی جلوگیری می کند و طعم آن سوپ هویج و عدس را تبدیل به پیش غذایی هیجان انگیز می کند که به سادگی قابل تهیه است.

سوپ هویج

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه
  • برای: 4 نفر
  • سطح مهارت: آسان

مواد لازم: سوپ هویج و عدس

  • زیره سبز یك قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده یك عدد
  • هویج خرد شده 225 گرم
  • عدس 75 گرم
  • آب پرتقال 300 میلی لیتر
  • ماست کم چرب 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده به مقدار کافی
  • فلفل قرمز به میزان کافی
  • عصاره سبزی جات یك بسته

اطلاعات مواد مغذی:

  • 92 کالری
  • 1 گرم چربی
  • 17 گرم کربوهیدرات
  • 4 گرم پروتئین

طرز تهیه سوپ

دانه های زیره را در هاون بکوبید. سپس آن را بدون روغن در یک تابه بزرگ به مدت ۲ دقیقه تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید.

پیاز، هویج، عدس و آب پرتقال را اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در دو لیوان آب حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید، سپس صبر کنید تا مایع به جوش بیاید. در تابه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه به ادامه دهید تا عدس ها نرم شوند.

مواد را کم کم داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و در حدی بزنید که مواد کم و بیش خرد شوند. مواد را مجدداً در تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز ادویه جات لازم را به آن اضافه کنید تا متناسب با ذائقه شما باشد.

سوپ هویج و عدس را در کاسه های سوپ بریزید. کمی ماست در هر کاسه بریزید و روی آن فلفل بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

منبع : همشهری آنلاین

برچسب ها :
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1395
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.