امروز : دوشنبه 27 آذر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


1843 بازدید

طرز تهیه شیرینی آردی برای مهمانی

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 329

طرز تهیه آردی برای مهمانی

شیرینی آردی

شیرینی آردی یکی از شیرینی های سنتی است که معمولا در ایران برای عید نوروز و مهمانی ها تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی آردی خوش طعم را آموزش خواهیم داد که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی :

  • کره 100 گرم
  • روغن جامد 100 گرم
  • پودر شکر 75 گرم
  • آرد ذرت 65 گرم
  • آرد سفید قنادی 200 گرم
  • بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی آردی :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید. و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

منبع : مامی سایت

برچسب ها :
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 اردیبهشت 1394
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.
سمیرا
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394
خیلی عالی بود دستتون درد نکنه