امروز : دوشنبه 27 آذر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


12804 بازدید

طرز تهیه فالوده شیرازی

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 198

طرز تهیه فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی



مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی :

برای شربت فالوده :

شکر / 300 گرم

آب / 600میلی گرم

گلاب / 800 گرم

جوهرلیمو / یک چهارم قاشق چایخوری

دانه ی هل سبز / 10 عدد

برای نیم کیلو فالوده :

نشاسته گل / 200 گرم

آب / یک لیتر



طرز تهیه فالوده :

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در 2 قاشق سوپخوری آب حل کرده، به آب و شکر اضافه کنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد، سپس در کیسه بریزید و به شکل پخ پودری در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پخ پودری به شما بدهد.

نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیمت آن را در آب سرد که بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با کفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد کنید، یا آن که برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.

فالوده شیرازی

نکته های مهم در تهیه فالوده :

  1. این دستور دارای 2000 کیلو کالری انرژی و500 گرم کربوهیدارات می باشد.
  2. در هنگام فالوده، حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آب خمیر فالوده دیر تبخیر شود و در حین تبخیرآب، نشاسته پخته شود. نشانه ی پخته شدن خمیر، کشدار وبراق شدن آن است.
  3. اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
  4. بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
  5. دمای خمیر فالوده باید به حدی باشد که انگشت را بدون آن که بسوزد بتوان در آن نگهداشت.
  6. به طورکلی نسبت حجمی نشاسته ی گندم به آب یک هفت است که از هفت قسمت آب، یک قسمت سرد بوده برای حل کردن نشاسته استفاده می شود، شش قسمت دیگر آب جوش آمده است که تدریجاً نشاسته ی حل شده به آن اضافه می گردد.
  7. در تولید صنعتی شربت یا مخلوط یخ و شربت (یخ در بهشت) هنگام سرو اضافه می شود تا از دوفازی شدن (دو لایه شدن مایه ی فالوده وشربت) جلوگیری گردد.
منبع : مجله اینترنتی لوپر

برچسب ها :
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1392
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.
الهه
شنبه 26 مرداد 1392
به به دلم رفت خوش مزس حتما میسازم