امروز : سه شنبه 9 خرداد 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


68 بازدید

طرز تهیه همبرگر گوشت خانگی خوشمزه و سالم

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 1827

طرز تهیه همبرگر گوشت خانگی خوشمزه و سالم

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم .همبرگر ساندویچی است که از گوشت چرخ کرده در میان یک نان گردِ تهیه می شود.

اگر گوشت گاو کباب شده یا سرخ کرده را با نان گرد و مخصوص همبرگر، کاهو، سس، پیاز و مخلفات دیگر همراه کنید، خودتان هم می توانید حتی در خانه همبرگر بسازید که از غذاهای بیرونی یا همان فست فودها سالمتر و مطمئن تر است.

همبرگر خانگی خوشمزه

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده کم چرب گاوی: 400 گرم
  • سویا: یک فنجان سر پر
  • پیاز رنده شده بدون آب: یک عدد بزرگ
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد سوخاری: دو قاشق خوری
  • فلفل دلمه رنده شده: یک عدد
  • نمک و ادویه: بر اساس ذائقه
  • شیر: یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا از دو ساعت قبل سویا را در شیر خیس می کنیم. سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دادن، شیر آن را خارج می کنیم. مخلوط گوشت، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سویا، نمک و ادویه و فلفل دلمه را در ظرفی ریخته و خوب به هم میزنیم تا مواد کاملا به هم بچسبد.

یک قالب (مثل پشت بشقاب چینی) به قطر 15 سانتی متر انتخاب میکنیم. یک کیسه فریزر را از دو طرف بسته اش میبریم و بر روی قالب قرار میدهیم. مقداری گوشت بر روی کیسه فریزر میریزیم وبه اندازه قالب پهن میکنیم.

طرف دیگر کیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم و همبرگر را داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجمد شود. این کار را برای تمامی همبرگرها تکرار میکنیم.

  • توجه شود که انجماد برای گوشت گاوی لازم است.
  • تهیه و انتخاب قالب مناسب به همبرگر ما شکل واقعیتر میدهد.
  • یک دست بودن همبرگر در هنگام پختن از وارفتگی آن جلوگیری میکند.

این همبر گر را می توان هم آبپز کرد و هم سرخ یا کباب نمود که بسیار لذیذ خواهد شد.

منبع : خبرگزاری میزان

تاریخ انتشار : یکشنبه 20 فروردین 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.