امروز : یکشنبه 28 آبان 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


54 بازدید

طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 2919

طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین K و فولات یا همان ویتامین B9 است. استفاده از این گیاه در کنار غذاها مفید است. در این مطلب طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم با پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد سیر درشت خرد کرده
  • 5 فیله ماهی آنچووی خرد شده
  • یک عدد تره فرنگی خرد شده
  • 340 گرم قارچ خرد شده
  • دو دسته مارچوبه خرد شده
  • نصف پیمانه آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • پوست رنده شده و آب دو عدد لیموترش
  • 450 گرم اسپاگتی
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان
  • دو قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری نعنا تاززه خرد شده
  • ¾ پیمانه پنیر ریکوتا
  • نمک و فلفل سیاه

پاستا لیمویی

طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

در یک قابلمه متوسط آب و نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پاستا را بریزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.

در این فاصله، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فیله له شده ماهی آنچووی را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کمی نرم شوند. حدود 4 تا 6 دقیقه کافی است.

مارچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به حالت نیم جوش در بیاید. هنگامی که نیمی از آب تبخیر شد، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و کره و لیموترش و رنده شده لیمو را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کره آب شود و کاملا سطح سبزیجات را بپوشاند. در تابه را بگذارید تا گرم بمانند.

پنیر ریکوتا، ترخون خرد شده و نعنا را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری آب لیموترش را اضافه کنید.

تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. پاستای آبکش شده را به مخلوط موا اضافه کنید و هم بزنید. پنیر پارمسان و آب لیموترش اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مزه دار شود. آب پاستا را بیفزایید و با حرارت زیاد بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستا لیمویی

  • پاستا لیمویی جزو ماکارونی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
  • و زمان و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد
  • پاستا لیمویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد
منبع : برترین ها

تاریخ انتشار : سه شنبه 14 شهریور 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.