امروز : شنبه 4 آذر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


151 بازدید

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه برای نهار یا شام

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 2146

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه برای نهار و شام

کباب بختیاری

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری

  • فیله مرغ 400 گرم
  • فیله گوسفند یا گوساله 400 گرم
  • زعفران دمکرده 2 قاشق چایخوری
  • پیاز 1 عدد
  • ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
  • روغن 8 قاشق غذاخوری
  • کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری :

فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.

اطلاعات کباب بختیاری:

  • برای: 8 نفر
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور : انواع کباب و کوفته
  • مواد لازم : پیاز, روغن, زعفران, گوشت, ماست, مرغ
منبع : ایران کوک

تاریخ انتشار : شنبه 23 اردیبهشت 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.