امروز : دوشنبه 27 آذر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


82 بازدید

طرز تهیه کیک لذیذ آناناس و انبه کاراملی وارونه

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 2848

طرز تهیه لذیذ آناناس و انبه کاراملی وارونه

کیک لذیذی که با آناناس و انبه کاراملی شما را هیجان زده می کند. این کیک مناسب انواع پذیرایی می باشد. کیک آناناس و انبه وارونه کیک لذیذی است که با بسیاری از میوه ها می توان آن را درست کرد.

کیک آنانس و انبه

مواد لازم برای کیک آناناس و انبه وارونه

  • کره در دمای اتاق :10قاشق سوپ خوری
  • آناناس رسیده :1300 گرم یا 1 عدد
  • انبه رسیده و متوسط :350 گرم یا 1 عدد
  • شکر قهوه ای :½پیمانه
  • آرد گندم :½1 پیمانه
  • نمک :½قاشق چایخوری
  • جوش شیرین :¼قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر :¼قاشق چایخوری
  • تخم مرغ :2 عدد بزرگ
  • شکر دانه ریز :یک پیمانه
  • عصاره وانیل :یک قاشق چایخوری
  • ساور کریم :¼پیمانه

طرز تهیه کیک آناناس و انبه وارونه

فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف پزی فر (cm20×cm20) را با کره چرب می کنیم و با کاغذ شیرینی پزی که به کره آغشته کرده ایم (که مانند کاغذ پوستی است با این تفاوت که سطح کاغذ روغنی است) می پوشانیم.

به سراغ آناناس می رویم. آناناس را می گیریم و با ضخامت نیم سانت برش می دهیم.4 تا از برشها را انتخای کرده و با استفاده از یک قالب دایره ای شکل، قسمت سفت وسط آناناس را در می آوریم. این 4 برش انتخابی آناناس را با استفاده از یک قالب دایره ای شکل بزرگتر، به صورت گرد و منظم برش می زنیم.

باقیمانده آناناس را پس از اینکه قسمت سفت وسط آنها را گرفتیم، به اندازه کافی خرد می کنیم و 1 پیمانه از آن را استفاده می کنیم. سپس میوه خورد شده را داخل یک صافی توری می ریزیم و بر روی یک کاسه قرار می دهیم تا آب آناناس گرفته شود.

انبه را گرفته و به اندازه برش هایی با ضخامت نیم سانتی متر از طول می بریم. با استفاده از قالب دایره ای شکلی که برای قسمت سفت آناناس استقاده کردیم، 4 دایره یکدست از انبه جدا می کنیم تا در وسط آناناس ها قرار دهیم. باقیمانده انبه را به خوبی خرد و ریز می کنیم و نیم پیمانه به صافی حاوی آناناس اضافه می کنیم.

با میکسر برقی، 2 تا 3 دقیقه شکر قهوه ای را با مقدار 2 قاشق سوپ خوری کره که در دمای اتاق نرم شده، به هم می زنیم تا نرم و پف دار شود. با استفاده از ماله یا کفگیر صاف شیرینی پزی مخلوط کره را به آرامی بر روی ظرف فر که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و کنار می گذاریم.

آرد را همراه با نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر، درون کاسه ای متوسط الک می کنیم و کنار می گذاریم.

در هر گوشه از ظرف مخصوص فر یک حلقه آناناس قرار داده، یک تکه دایره ای شکل از انبه را داخل هر کدام از حلقه ها قرار می دهیم. (بسته به میل تان برای زیباتر شدن کیک، می توانید یک عدد آلبالو هسته گرفته هم در وسط انبه قرار دهید).

کیک میوه آنانس

با میکسر برقی، 2 تا 3 دقیقه با سرعت ملایم، باقیمانده کره را با شکر دانه ریز به هم می زنیم تا تا نرم و پف دار شود. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه و همزمان به هم می زنیم. وانیل را اضافه و با کمترین سرعت میکسر برقی، مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را در دو مرحله، به همراه ساور کریم اضافه می کنیم، طوری که ابتدا و انتها را مخلوط آرد بگیرد.

مخلوط آناناس و انبه را به ظرف کیک انتقال می دهیم و آب آن را کنار می گذاریم. با استفاده از ماله یا کفگیر صاف شیرینی پزی، مخلوط آناناس و انبه را با دقت بر روی میوه های چیده شده در ظرف فر، به شکل لایه ای یکدست می کشیم و تمام فضاهای خالی مانند شکاف ها و درزهای گوشه ها را پر می کنیم. سپس با ماله خمیر را به صورت یکدست بر روی میوه ها پخش می کنیم.

حدود 50 دقیقه تابه را در فر قرار می دهیم و گه گاه ظرف کیک را می چرخانیم تا جایی که قهوه ای طلایی شود. ظرف داغ کیک را بر روی قفسه ای فلزی خارج از فر، انتقال می دهیم تا بعد از 30 دقیقه سرد شود. کیک را 180 درجه چرخانده و بر روی ظرف مخصوص سرو قرار می دهیم و کاغذ شیرینی پزی را جدا می کنیم. می توانیم کیک را اندکی گرم و یا با دمای ملایم سرو کنیم.

منبع : چاشنیگ

تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 مرداد 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.