امروز : چهارشنبه 29 شهریور 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


125 بازدید

چگونه در قابلمه بدون نیاز فر مرغ بریان درست کنیم؟

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 2050

چگونه در قابلمه بدون نیاز فر مرغ بریان درست کنیم؟

مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

مرغ بریان

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان:

  • مرغ (متوسط) 1عدد
  • نمک به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده) به میزان لازم
  • آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
  • سیب زمینی به میزان لازم
  • پوره گوجه فرنگی نصف لیوان

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه (بدون نیاز به فر)

1 - در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.

2 - زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.

3 - پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

4 - قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.

فویل در قابلمه

5 - مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم

فویل و نمک در قابلمه

6 - روی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.

7 - بعد از فویل رو برمیداریم. مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

8 - مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.

نکات:

  1. در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
  2. میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
منبع : سوران

تاریخ انتشار : سه شنبه 12 اردیبهشت 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.