امروز : پنجشنبه 4 خرداد 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


111 بازدید

میلیاردر های دنیا از این غذاهای گرانقیمت میخورند

دسته بندی : طرز تهیه انواع غذا کد مطلب : 1649

گرانترین و تعجب برانگیز ترین غذاهایی میلیونی دنیا

در زندگی هر فردی با توجه به درآمدی که دارد به تامین مایحتاج زندگی خود می پردازد و طبیعتا در میان اجناس بی شمار ، هستند اجناس و کالاهایی که به دلیل گرانی قدرت خریدش را ندارد.

در ادامه شما را با برخی از این غذاها که از قیمت بالایی برخوردار هستند آشنا می کنیم.

پیتزای 46 میلیون تومانی:

این پیتزا که قطر آن 20 سانتیمتر است و طی سه روز تهیه شده است. در ساخت این پیتزا از نمک صورتی استرالیا و آرد ارگانیک و 4نوع خاویار ، میگو، مورزالا بوفالو استفاده شده است که تمامی این مواد توسط به نام "رناتو ویولا" تهیه شده است.جالب است بدانید قیمت این پیتزا معادل 46 میلیون تومان است.

پیتزا میلیونی

املت 3 میلیون و 800 هزار تومانی:

در این املت از موادی چون 6 عدد تخم مرغ، گوشت خرچنگ و خاویار استفاده شده است که با کاهش میزان خاویار ، قیمتی معادل 380 تومان به این املت تعلق می گیرد.

املت میلیونی

دسر 95 میلیون تومانی:

در تهیه گران 95 میلیون تومانی از خامه و قارچ های دنبلان «La Madeline» به همراه 14 نوع شکلات ناشناخته از آفریقا وآمریکای جنوبی استفاده می شود ضمن اینکه در نهایت پس از تهیه ان دسر روی آن را با 5 گرم طلای 24 عیار پوشانده می شود.

دسر طلایی

همچنین این دسر که در یک بلوری سرو می شود همراه آن طلای 18عیار به علاوه یک بازوبند الماس به مشتریان عرضه می شود ضمن اینکه برای تزئین این دسر از طلای 23 عیار استفاده کرده اند که در کنار آن یک قاشق 53 میلیون تومانی قرار گرفته است.

هات داگ 642 هزار تومانی:

برای تهیه و پخت این هات داگ از موادی چون پنیر دودی و هات داگ «bratwurst»، گوشت گاو واگویا، جگر چرب، قارچ های دنبلان و خاویار استفاده شده است که این مواد در کنار نان شیرین قرار می دهند و به قمت 642 هزار تومان به فروش می رسانند.

هات داگ میلیونی

رامِن 684 هزار تومانی:

این غذای سنتی ژاپن که"رامن" ام دارد از موادی چون گوشت گاو واگویا و قارچ های دمبلان به همراه رگه های طلا تهیه می شود و قیمتی بالغ بر684 تومان قیمت دارد.

رامن

همبرگر 19 میلیون تومانی :

این همبرگر که فلار نام دارد توسط آشپزی با نام هوبرت کلر طبخ می شود که در تهیه آن از موادی چون گوشت گاو ژاپنی «Wagyu» که قیمت آن معادل کیلویی 840 هزار تومان، جگر چرب و ترکیبی از چربی گوشت اردک همراه با کره نیز برای مالیدن روی قارچ های گران قیمت دنبلان استفاده شده است وبا قیمت 19 میلیون تومان به فروش می رسد.

همبرگر میلیونی

سوشی 7 میلیون و 500 هزار تومانی:

این که به سر آشپزی یک آشپز فلیپینی با نام آنخلیتو آرانتا جونیور تهیه می شود، در ساخت آن از موادی مانند ماهی سالمون صورتی گران قیمت نروژی همراه با جگر چرب استفاده می شود که برای پیچاندن رول های آن ورقه های طلای24عیار را مورد استفاده قرار می گیرد.

سوشی

جالب است بدانید در روی هر 5 رول الماس های 20 قیراتی آفریقایی و یک مروارید به چشم می خورد که در نهایت با این موارد قیمت آن 7 میلیون و پانصد هزار تومان می شود.

تاکوی 95 میلیون تومانی:

در تهیه این غذا از موادی چون گوشت گاو ژاپنی، خاویار، ورقه های طلا، تکه های خرچنگ، قارچ دنبلان و پنیر استفاده می شود.ضمن این که سالسا همراه با نوعی قهوه خاص به عنوان دسر در کنار این غذا قرار گرفته است. که در نهایت قیمتی بالغ بر 95 میلیون تومان هزینه این غذا می شود.

تاکو

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1395
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.