امروز : پنجشنبه 4 خرداد 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


134 بازدید

چگونه ماهی قرمز بیمار را تشخیص دهیم؟

دسته بندی : چرا و چگونه کد مطلب : 1616

چگونه ماهی قرمز بیمار را تشخیص دهیم؟

با خواندن این مطلب به راحتی می توانید ماهی قرمز بیمار را شناسایی کنید.

به غیر اجزای اصلی سفره هفت سین، اجزای دیگری نیز هستند که بر این سفره نوروزی می افزایند، یکی از آن ها ماهی های قرمز کوچولو هستند. وجود ماهی قرمز در سفره هفت سین، یک سنت کاملا ایرانی است که مختص ایرانیان است و در بین دیگر ملت ها وجود ندارد، اما بسیاری از مردم کشورمان اطلاعاتشان در مورد این جانور بسیار مختصر است.

ماهی قرمز

اما هیچ جای نگرانی نیست، چون به راحتی با استفاده از نکاتی که در این گزارش آمده، شما می توانید هنگام خرید، سریعا ماهی سالم را از بیمار تشخیص دهید.

علائم ماهی قرمز بیمار:

  1. تشکیل گلوله پنبه ای اطراف دهان، دور دم یا باله
  2. سفید شدن و بیرون زدگی چشم ها
  3. شنای نامتعادل و چرخش عصبی
  4. تاخورده بودن باله ها

پس از خرید یک ماهی سالم، این نکته را هم مد نظر داشته باشید که برای نگهداری ماهی قرمز بهتر است از ظروف شیشه ای بزرگ با رنگ روشن و دهانه گشاد استفاده شود تا امکان تبادل اکسیژن با سطح آب فراهم باشد، همچنین بهترین دما برای زندگی ماهی قرمز حدود ۱۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1395
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.