امروز : دوشنبه 2 مرداد 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


76 بازدید

روش تهیه کیک شکلاتی ساده سنتی

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 2101

روش تهیه شکلاتی ساده سنتی

یک کیک ساده و نرم و نازک، با بویی که راه می اندازد و نشاطی که به وجود می آورد، کیکی که آماده کردن و مزه اش می تواند آدم را سر ذوق بیاورد.

مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی ساده

  • 200 گرم آرد سفید همه کاره
  • 200 گرم شکر
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری پودر سودا (یا جوش شیرین که بهتر است کم تر مصرف کنیم چون ضررش به فایده اش می چربد)
  • 175 گرم کره
  • 40 گرم پودر کاکائو
  • دو تخم مرغ درشت
  • 150 میلی لیتر خامه ترش (یا معمولی)
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل (دلبخواه)

کیک شکلاتی ساده سنتی

مواد لازم برای روی کیک

  • 75 گرم کره
  • 175 گرم شکلات سیاه آب شده
  • 300 گرم شکر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 125 گرم خامه پزی

طرز تهیه کیک شکلاتی سنتی

اگر مواد را قبلا از یخچال بیرون بگذاریم تا با هوای اتاق هم دما شود، بهتر است. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. برای فرار از الک کردن مواد آردی، کیک شکلاتیپیشنهاد می کنم همه مواد خشک یا آردی را در دستگاه غذاساز بریزیم و یک بار روشن کنیم. اینطوری هم تنبلی می کنیم و هم کیک راحت پُف می کند.

همه مواد بخش کیک را با هم در دستگاه می ریزیم و هم می زنیم؛ آنقدر که یک مایع کشدار و غلیظ و خوشبو آماده شود.

در یک قالب یا ظرف کیک پزی که چرب و آردی شده، این مواد را می ریزیم. در فر تا نیم ساعت می ماند و می پزد. وقتی مواد به چوب خلال دندان نچسبد، درون اش هم پخته.

یک روش تنبلانه: یک روش این است که همه مواد را در یک قالب کیک بریزیم و بعد از با چاقو از وسط ببریم. روش دیگر هم این است که از اول در دو قالب نازک 20 سانتیمتری بریزیم و بعد برای«ساختمان سازی کیک» دو کیک نازک متقارن و هم شکل داشته باشیم که روی هم می روند.

شکلات را در ظرفی با بخار آب، ذوب می کنیم. کره را هم آب می کنیم. هر دو کمی که سرد شد در ظرفی با هم مخلوط می شوند. خامه را می ریزیم و بعد دوباره در غذاساز، کیک شکلاتیهمه مواد را همراه با شکر هم می زنیم. شکلات هر چه تلخ تر باشد، بهتر است.

وقتی کیک بعد از ده دقیقه خنک شد، آرام با چاقوی تیز از وسط می بریم اش. اگر هم دو کیک داریم، وسط آنها از این مایع شکلاتی که آماده کرده ایم، می مالیم. طبقه اول را برمی گردانیم و رویش را با بقیه مایع، ماله کشی می کنیم. نگران سوراخ ها و جای انگشت ها نباشید. همه با مواد روی پوشانده می شود و حتی تصویرش جذاب تر هم می شود.

در چند دقیقه، این مواد سفت می شود و کیک تبدیل به همان چیزی می شود که از پشت پنجره شیرینی فروشی ها و کافه ها، آدم را مجنون می کند.

کیک بعد از گرفتن مواد رویش، آماده است.

نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی

  • کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد.
  • کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - - سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.
منبع : گوشه

تاریخ انتشار : دوشنبه 18 اردیبهشت 1396
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.