امروز : سه شنبه 3 اسفند 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


طرز تهیه انواع غذا

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ بریانی نمکی ابتدا مرغ بریانی را آماده می کنیم. روی حرارت کم قرار می دهیم تا آماده شود. مواد خورشت فسنجان یا سس فسنجان را آماده می کنیم. پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدوی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند. گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد . . . بیشتر
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ بریانی نمکی ابتدا مرغ بریانی را آماده می کنیم. روی حرارت کم قرار می دهیم تا آماده شود. مواد خورشت فسنجان یا سس فسنجان را آماده می کنیم. پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدوی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند. گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 بهمن 1395
طرز تهیه سوپ هویج و عدس مقوی برای روزهای سرد سوپ هویج و عدس پیش غذایی فوق العاده برای روزهای سرد زمستان است. یکی از بارزترین ویژگی های سوپ هویج و عدس این است که طعم دهنده اصلی آن آب پرتقال است. ویتامین سی پرتقال، از سرماخوردگی جلوگیری می کند و طعم آن سوپ هویج و عدس را تبدیل به پیش غذایی هیجان انگیز می کند که به سادگی قابل تهیه است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1395
طرز تهیه غذای ایرانی هویج پلو با مرغ هویج پلو با مرغ از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این غذا کار به نسبت آسانی است. از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه هویج پلو با مرغ: مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 7 بهمن 1395
طرز تهیه مینی پیتزا در قالب کاپ کیک مینی پیتزا از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده ایم. برای تهیه ی آن از قالب کاپ کیک و خمیری که بصورت خانگی و یا از بیرون تهیه شده استفاده می کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1395
طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می کند. می توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران های مرغ را با رنده ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 دی 1395
طرز تهیه ته چین ماکارونی خوشمزه طرز تهیه ته چین ماکارونی: تخم مرغ و زرده و ماست و نمک و فلفل را مخلوط کرده ماکارونی را آبکش کرده و به مخلوط ماستی اضافه کرده نکته آب ماکارونی کاملا گرفته شده باشد. بقیه ماکارونی را با مواد گوشتی ماکارونی کاملا مخلوط کنید با هر مدل ماکارونی می توانید این ته چین را درست کنید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دی 1395
طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، قورمه به گوشتی گفته می شود که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ می شود، قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 دی 1395
طرز تهیه پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی طرز تهیه پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی، ابتدا خمیر پیتزا دلخواه را درست می کنیم. پس از این که خمیر آماده شد، روغن زیتون را در تابه می ریزیم. وقتی داغ شد پیاز را پوست کنده، خرد و اضافه می کنیم. پیازها را با شعله ملایم تا زمانی که نرم و کاراملی شوند، طبخ می کنیم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 آذر 1395
طرز تهیه میگو توپی غذای غذای شیک و فانتزی میگوی توپی یک غذای شیک و فانتزی است که می توانید آن را تهیه کرده و لذت ببرید. طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید. طرز تهیه میگوی توپی، میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید. سپس سیر، زنجبیل، تخم مرغ، فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1395
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد. مواد لازم تهیه فیله مرغ سوخاری . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1395