امروز : پنجشنبه 3 فروردین 1396
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
فال روزانه
جدیدترین مطالب


طرز تهیه انواع غذا

طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل برای عید 96 ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید . . . بیشتر
طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل برای عید 96 ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : جمعه 27 اسفند 1395
میلیاردر های دنیا از این غذاهای گرانقیمت میخورند در این خبر سعی داریم شما را با گرانترین و تعجب برانگیز ترین غذاهایی دنیا آشنا کنیم. در زندگی هر فردی با توجه به درآمدی که دارد به تامین مایحتاج زندگی خود می پردازد و طبیعتا در میان اجناس بی شمار، هستند اجناس و کالاهایی که به دلیل گرانی قدرت خریدش را ندارد. در ادامه شما را با برخی از این غذاها که از قیمت بالایی برخوردار هستند آشنا می کنیم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1395
طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم یک دستور آشپزی ساده با گل کلم و کره ی قهوه ای معطر که روی پاستا و کشمش و پنیر فتا را می پوشاند. تنها 5 دقیقه باید کنار گاز بایستید تا قهوه ای شدن کره را تماشا کنید. این غذا برای تعداد کمی مناسب شام است اما می تواند غذای اصلی تعداد زیادی باشد. چرا این دستور آشپزی را دوست داریم؟ در همان زمانی که پاستا برای جوشیدن و پختن لازم دارد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 اسفند 1395
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ بریانی نمکی ابتدا مرغ بریانی را آماده می کنیم. روی حرارت کم قرار می دهیم تا آماده شود. مواد خورشت فسنجان یا سس فسنجان را آماده می کنیم. پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدوی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند. گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 بهمن 1395
طرز تهیه سوپ هویج و عدس مقوی برای روزهای سرد سوپ هویج و عدس پیش غذایی فوق العاده برای روزهای سرد زمستان است. یکی از بارزترین ویژگی های سوپ هویج و عدس این است که طعم دهنده اصلی آن آب پرتقال است. ویتامین سی پرتقال، از سرماخوردگی جلوگیری می کند و طعم آن سوپ هویج و عدس را تبدیل به پیش غذایی هیجان انگیز می کند که به سادگی قابل تهیه است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1395
طرز تهیه غذای ایرانی هویج پلو با مرغ هویج پلو با مرغ از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این غذا کار به نسبت آسانی است. از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه هویج پلو با مرغ: مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 7 بهمن 1395
طرز تهیه مینی پیتزا در قالب کاپ کیک مینی پیتزا از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده ایم. برای تهیه ی آن از قالب کاپ کیک و خمیری که بصورت خانگی و یا از بیرون تهیه شده استفاده می کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1395
طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می کند. می توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران های مرغ را با رنده ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 دی 1395
طرز تهیه ته چین ماکارونی خوشمزه طرز تهیه ته چین ماکارونی: تخم مرغ و زرده و ماست و نمک و فلفل را مخلوط کرده ماکارونی را آبکش کرده و به مخلوط ماستی اضافه کرده نکته آب ماکارونی کاملا گرفته شده باشد. بقیه ماکارونی را با مواد گوشتی ماکارونی کاملا مخلوط کنید با هر مدل ماکارونی می توانید این ته چین را درست کنید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دی 1395
طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، قورمه به گوشتی گفته می شود که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ می شود، قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 دی 1395