امروز : چهارشنبه 7 تیر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


آموزش پخت کیک و شیرینی

طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلیطرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی ساندویچ بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی را به عنوان دسر و یا اسنک مورد علاقه کودکان سرو نمایید. 12 عدد از نان های زنجبیلی را به صورتی که سطح صاف شان رو به بالا باشد؛ روی ظرفی قرار دهید. روی مرکز هر یک از آن ها به اندازه 1/3 پیمانه از بستنی کدو تنبل بگذارید. بقیه نان ها را از سطح صافشان روی بستنی ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا بستنی در سطح نان های پایینی پخش شود ...
طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی ساندویچ بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی را به عنوان دسر و یا اسنک مورد علاقه کودکان سرو نمایید. 12 عدد از نان های زنجبیلی را به صورتی که سطح صاف شان رو به بالا باشد؛ روی ظرفی قرار دهید. روی مرکز هر یک از آن ها به اندازه 1/3 پیمانه از بستنی کدو تنبل بگذارید. بقیه نان ها را از سطح صافشان روی بستنی ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا بستنی در سطح نان های پایینی پخش شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 تیر 1396
طرز تهیه حلوا زرده همدانی خوشمزه و مقوی حلوا زرده مخصوص همدان است و به دلیل این که با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان است. حلوا زرده را همدانی ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست می کنند ‌و به‌ دلیل این که با زرده تخم‌ مرغ تهیه می‌شود به آن حلوا زرده گفته می‌شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1396
دستور پخت کیک خوشمزه و ساده فرشته برفی طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش داده ایم که بسیار نرم و لطیف است. این کیک به نام «فرشته‌ی برفی» معروف است. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید. نصف فنجان شکر خیلی ریز را با کل آرد کیک مخلوط کنید سپس چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید. سفیده تخم مرغ ها، نمک و کرم تارتار را کف ظرف یک همزن برقی بریزید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 خرداد 1396
طرز تهیه بستنی میوه ای ساده و خوشمزه برای تهیه بستنی میوه ای ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود. سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شوداز روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1396
طرز تهیه حلوای شیر عسلی ساده و خوشمزه حلوای شیر مایع و شیرعسلی یک طعم جدید بین حلوا هایی است که تا الان میل کرده اید و درست کردن آن زیاد زمان بر نیست. طرر تهیه حلوای شیر عسلی: ابتدا آرد الک شده را داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ملایم تفت می دهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود بعد روغن را اضافه می کنیم که با هم نصف لیوان شد استفاده کردم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1396
طرز تهیه زولبیای مصری مناسب برای سفره افطاری رمضان زولبیا را همه ما ایرانی ها می شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه رواج دارد. این خمیرهای پفکی سرخ شده در روغن، در شربت قند خیس می خوردند تا شیرین شوند. در مصر به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می کنند و روی آن دارچین یا شکر می پاشند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 13 خرداد 1396
طرز تهیه کیک ساده خوشمزه فقط با یک تخم مرغ تا حالا شده هوس کیک کنید در یخچال را باز کنید اما فقط یک عدد تخم مرغ داشته باشید؟ برا من که خیلی پیش آمده است. فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد را همراه بکینگ پودر 3 بار الک کنید. تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجم آن سه برابر و غلیظ و کشدار شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396
روش تهیه کیک شکلاتی ساده سنتی یک کیک ساده و نرم و نازک، با بویی که راه می اندازد و نشاطی که به وجود می آورد، کیکی که آماده کردن و مزه اش می تواند آدم را سر ذوق بیاورد. اگر مواد را قبلا از یخچال بیرون بگذاریم تا با هوای اتاق هم دما شود، بهتر است. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 اردیبهشت 1396
طرز تهیه دسر بستنی هندوانه خوشمزه بستنی هندوانه پیشنهاد ما برای دسر یک روز گرم است که طعم بستنی هندوانه بدون شک یکی از بهترین تجربه ها برای شما خواهد بود. هندوانه های مکعبی شده را با چنگال کمی له کنید و به صورت پوره درآورید. حتی می توانید به کمک الک آن را صاف کنید تا هسته های باقی مانده هم جدا شوند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اردیبهشت 1396
طرز تهیه پای سیب فوری خوشمزه پای سیب، پای سیب و دارچین، پای گیلاس، پای آناناس، پای هلو از محبوب ترین انواع پای هستند. پای یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با استفاده از خمیر مخصوصی به نام خمیر پای تهیه می شود. این خمیر یک لایه در کف ظرف و یک لایه روی مواد میانی که شامل انواع میوه ها یا مارمالاد های شیرین یا ترش و شیرین می باشد، قرار می گیرد و در نهایت داخل فر پخته می شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396