امروز : سه شنبه 16 آذر 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


آموزش پخت کیک و شیرینی

طرز تهیه نان عسلی خانگی با تخم آفتابگردان برای تهیه این نان عسلی خانگی خوشمزه ابتدا مخمر و عسل را درآب گرم حل کنید و اجازه دهید تا به مدت پنج دقیقه استراحت کند و مخمر فعال شود، تا آماده شدن مخمر ، تخم آفتابگردان ها را با چاقو یا میکسر کمی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ تخم آفتابگردان و یک فنجان از آرد گندم کامل و نمک را با هم مخلوط می کنیم . . . بیشتر
طرز تهیه نان عسلی خانگی با تخم آفتابگردان برای تهیه این نان عسلی خانگی خوشمزه ابتدا مخمر و عسل را درآب گرم حل کنید و اجازه دهید تا به مدت پنج دقیقه استراحت کند و مخمر فعال شود، تا آماده شدن مخمر ، تخم آفتابگردان ها را با چاقو یا میکسر کمی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ تخم آفتابگردان و یک فنجان از آرد گندم کامل و نمک را با هم مخلوط می کنیم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 مرداد 1394
طرز تهیه شیرینی آردی برای مهمانی شیرینی آردی یکی از شیرینی های سنتی است که معمولا در ایران برای عید نوروز و مهمانی ها تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی آردی خوش طعم را آموزش خواهیم داد که از خوردن آن لذت ببرید، طرز تهیه : آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 اردیبهشت 1394
طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه می کنیم. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در مرحله آخر هویج رنده شده را . . . بیشتر
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 اردیبهشت 1394
طرز تهیه کلوچه لقمه ای فندقی برای تهیه کلوچه فندقی ( مینی کوکی ) فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1393
طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه برای دسر برای تهیه این ژله بستنی خوشمزه برای دسر ۳۰ دقیقه زمان لازم است .ابتدا شیر و خامه و پودر قند و وانیل را محلوط کنید و بستنی را هم از فریزر بیرون گذاشته تا کمی نرم شده که راحت بتوانید با ژله آن را مخلوط کنید. یک بسته از ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کنید و . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 مرداد 1393
طرز تهیه فالوده شیرازی برای تهیه فالوده شیرازی ( فالوده خانگی ) ابتدا شربت فالوده را تهیه و سپس با نشاسته و آب خود فالوده را به روش زیر تهیه می کنیم : نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1392
طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه و لذیذ در منزل به همراه نکات مهم در تهیه بستنی ها : به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت . برای تهیه بستنی سنتی شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1392
طرز تهیه زولبیا و بامیه به صورت کامل در آستانه حلول ماه مبارک رمضان سال 92 ، بر آن شدیم تا طرز تهیه زولبیا و بامیه که یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است و طرفدران بسیاری را در این ایام دارد آموزش دهیم ، در ادامه می توانید نحوه آماده کردن زولبیا و بامیه و شربت مخصوص آن ها را در خانه به صورت کامل مطالعه بفرمائید . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 15 تیر 1392
طرز تهیه شیرینی نخودچی آموزش پخت شیرینی کم هزینه و خوشمزه نخودچی به صورت کاملا ساده و راحت تنها با استفاده از آرد نخودچی ، روغن و کمی پودر هل ( شیرینی ساده مخصوص مراسم و مهمانی های ) . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 10 فروردین 1392
طرز تهیه کیک کنجدی برای تهیه کیک کنجدی ، ابتدا شكر و روغن را مخلوط كرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط مي‌كنيم. شير و گلاب را در اين مرحله مي‌افزاييم. آرد را به همراه بيكينگ‌پودر دوبار الك كرده و كم‌كم به مواد اضافه مي‌كنيم و به حالت دوراني هم مي‌زنيم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و كنجد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 اسفند 1391