امروز : چهارشنبه 9 فروردین 1396
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
فال روزانه
جدیدترین مطالب


50 بازدید

طرز تهیه شیرینی جدید نوروزی شکوفه قند

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 1564

طرز تهیه جدید نوروزی شکوفه قند

نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه شیرینی جدید شکوفه قند که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.

شیرینی قند

مواد لازم تهیه شیرینی قند:

  • روغن جامد: 225 گرم
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید: 4 پیمانه

طرز تهیه شیرینی قند:

1. روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.

2. خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.

3. سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته:

1. اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.

2. می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد. حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.

3. فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.

4. می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.

5. می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.

6. اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در دو رنگ به هم می چسبند.

7. برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.

8. به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.

9. این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.

10. می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.

منبع : برترین ها

تاریخ انتشار : شنبه 14 اسفند 1395
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.