امروز : دوشنبه 9 اسفند 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
فال روزانه
جدیدترین مطالب


1751 بازدید

طرز تهیه نان عسلی خانگی با تخم آفتابگردان

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 374

آموزش و طرز تهیه نان عسلی با تخم آفتابگردان

نان عسلی با تخ آفتابگردان

مواد لازم برای تهیه نان عسلی با تخم آفتابگردان

  • 1 ¼ فنجان آب گرم
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فوری
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ فنجان تخم آفتابگردان خام
  • 1 ½ فنجان آرد گندم کامل
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • 1 و نیم تا 2 فنجان آرد سفید
  • 1 تخم مرغ بزرگ (اختیاری)

طرز تهیه نان خانگی خوشمزه


طرز تهیه نان عسلی

مرحله 1 : مخمر و عسل را درآب گرم حل کنید و اجازه دهید تا به مدت پنج دقیقه استراحت کند و مخمر فعال شود

مرحله 2 : تا آماده شدن مخمر ، تخم آفتابگردان ها را با چاقو یا میکسر کمی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ تخم آفتابگردان و یک فنجان از آرد گندم کامل و نمک را با هم مخلوط می کنیم

مرحله 3 : وقتی که روی ترکیب آب و مخمر کف کرد روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و سپس مایع را به ترکیب مواد خشک که قبلا با آماده کرده ایم اضافه می کنیم

مرحله 4 : نصف فنجان آرد گندم کامل و نصف فنجان آرد سفید را به آن اضافه می کنیم تا بصورت گلوله چسبناک شود و خمیر را از کاسه روی میز کار قرار می دهیم که از قبل روی آن را آرد پاشیده ایم قرار می دهیم

مرحله 5 : و بقیه آرد را به آن اضافه می کنیم و به آرامی ورز می دهیم به مدت 5 دقیقه بعد از این مدت باید یک خمیر لطیف شود که به دست شما نچسبد

مرحله 6 : داخل کاسه را کمی آرد می پاشیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی آن را با نایلون می پوشانیم و به مدت 1 تا 1:30 دقیقه به آن استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود

مرحله 7 : بعد از استراحت خمیر را به دونیم تقسیم می کنیم و به آنها شکل می دهیم . روی سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و خمیرها را با فاصله روی آن قرار می دهیم و روی آنها را با یک پارچه تمیز که مرطوب باشد می پوشانیم و دوباره به مدت 1 تا 1:30 ساعت اجازه می دهیم استراحت کند

مرحله 8 : فر را حدود 15 دقیقه قبل روشن می کنیم با 400 درجه تا گرم شود. سفید تخم مرغ و زرده را از هم جدا می کنیم . یک قاشق آب را با سفیده تخم مرغ هم می زنیم و با قلم مو روی هر قرص نان را با آن می پوشانیم که این کار اختیاری است . این کار کمک می کند به اینکه روی نان ها قهوه ای و براق شود

مرحله 9 ک و با استفاده از یک چاق روی نان ها را برش می دهیم و برای این کار کافیست چاقو را بصورت افقی رو نان بکشید بدون فشار

مرحله 10 : نان ها را داخل فر قرار می دهیم به مدت 25 دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی و قهوه ای شود . برای برش نان ها عجله نکنید اجازه بدهید خنک شود نوش جان

نان عسلی خانگی ساده

منبع : سایت مواد لازم

برچسب ها :
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 مرداد 1394
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.