امروز : سه شنبه 3 اسفند 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


1115 بازدید

طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 310

طرز تهیه هویج با گردو و دارچین

طرز تهیه کیک هویچ با دارچین


مواد لازم برای کیک هویج :

  • آرد 1 و 3/4 پیمانه سرخالی
  • شکر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • هویج رنده شده 2 پیمانه
  • روغن مایع 3/4 پیمانه
  • وانیل 1/8 قاشق چایخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • مغز گردو 1/2 پیمانه


طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین:

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم می زنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه می کنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه می کنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب می ریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا می کنیم. و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.

کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.

منبع : مجله اینترنتی لوپر

برچسب ها :
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 اردیبهشت 1394
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.