امروز : یکشنبه 1 اسفند 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


2525 بازدید

طرز تهیه کلوچه لقمه ای فندقی

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 307

طرز تهیه کلوچه لقمه ای - فندقی

کیک فندقی

مواد لازم برای ۴۸ عدد کلوچه فندقی :

  • کره نرم - ۲۲۶گرم
  • شکر - یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ - یک عدد
  • وانیل - کمی
  • آرد - ۲پیمانه
  • جوش شیرین - نصف قاشق چای خوری
  • نمک - یک چهارم قاشق چای خوری
  • فندق ریز خرد شده - نصف پیمانه

طرز تهیه کلوچه فندقی :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :

  • کالری : ۸۰
  • چربی : ۵ گرم
  • کلسترول : ۱۵ میلی گرم
  • سدیم : ۶۰ میلی گرم
  • کربوهیدرات : ۸ گرم
  • پروتئین : یک گرم
منبع : خراسان نیوز

برچسب ها :
تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1393
اشتراک گذاری :
مطالب پیشنهادی مرتبط
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.
ئ
دوشنبه 17 فروردین 1394
فندق را چرا استفاده نکردید؟!!!!!!!!!!!!!!

پاسخ : حتما لازم نبوده خوب ! فقط برا تزئین فندق