امروز : سه شنبه 28 دی 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


27 بازدید

طرز تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی

دسته بندی : آموزش پخت کیک و شیرینی کد مطلب : 1009

طرز تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی

فوگاس نان فرانسوی

فوگاس نان زیتون فرانسوی، نان بسیار خاصی است. شما میتوانید در تهیه این نان به جای زیتون از زیره، شوید، گوجه خشک و انواع سبزی های معطر استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی:

  • ۳ الی ۳/۵ لیوان آرد
  • ۱ لیوان آب ولرم
  • ۲ قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه فوری
  • ۱ قاشق مربا خوری نمک
  • ۱ قاشق مربا خوری شکر
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • زیتون سیاه و سبز
  • آویشن تازه یا خشک

طرز تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی

1- ۳ لیوان آرد، نمک، شکر و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. وسط خمیر را شبیه حوض باز کرده آب و روغن زیتون را وسط حوض ریخته شروع به مخلوط کردن و ورز دادن خمیر کنید.

آنقدر ورز دهید تا خمیری صاف و نچسب بدست آید. اگر خمیرتان حالت چسبنده و آبکی داشت باقی آرد را اضافه کنید. خمیر آماده شده را بپوشانید. در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.

2- وقتی حجم خمیر دو برابر شد. دوباره ورز داده به دو قسمت تقسیم کنید. هر عدد از خمیر ها را به شکل برگ باز کرده بوسیله چاقو خطوطی شبیه رویش ایجاد کنید.

قسمت هایی که بریده اید را بوسیله انگشتانتان کمی باز کنید. روی خمیر را بوسیله قلموی روغن زیتون مالیده رویش تکه های زیتون قرار دهید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا زیر و روی نان طلایی شود. وقتی نان های داغ را از فر خارج کردید. دوباره روغن زیتون مالیده آویشن رویش بپاشید. نان را داغ سرو کنید.

منبع: وب سایت کافه ترک


برچسب ها :
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 دی 1395
اشتراک گذاری :
نظرات شما درباره این مطلب

اختیاری
= 4 + 5
- نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد.
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد.
- نظراتی که به عکس های بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد.
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد.