امروز : شنبه 9 اردیبهشت 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


خواص مواد غذایی

آشنایی با خواص و مضرات میوه تابستانی طالبیآشنایی با خواص و مضرات میوه تابستانی طالبی در تحقیقات جدید به این نتیجه رسیدند که بین آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط نزدیکی وجوددارد و و اقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است و تاحدی بیماری را کنترل میکند. شاید شما هم لذت نوشیدن یک لیوان آب طالبی خنک را در فصل تابستان تجربه کرده اید! این میوه یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است ...
آشنایی با خواص و مضرات میوه تابستانی طالبی در تحقیقات جدید به این نتیجه رسیدند که بین آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط نزدیکی وجوددارد و و اقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است و تاحدی بیماری را کنترل میکند. شاید شما هم لذت نوشیدن یک لیوان آب طالبی خنک را در فصل تابستان تجربه کرده اید! این میوه یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
از بین میوه سیب و پرتقال کدامیک پر خاصیت تر است؟ پرتقال به واسطه محتوای ویتامین C خود مشهور شده است، اما این آنتی اکسیدان را می توان در میوه ها و سبزیجات دیگر مانند سیب نیز پیدا کرد. سیب و پرتقال دو میوه محبوب و پر استفاده در جهان هستند، اما شاید این پرسش مطرح شود که کدام یک بیشترین میزان مواد مغذی را ارائه می کند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
در مورد خواص نوشیدنی ماءالشعیر چه می دانید؟ ماءالشعیر از جوانه جو تهیه می شود. به جوانه جو مالت می گویند که در مرحله جوانه زنی، به دلیل عملکرد آنزیم های مختلف موجود در جو، مواد مغذی بسیاری در آن تشکیل و یا افزایش پیدا می کنند از قبیل ویتامین های گروه B و اسیدهای آمینه ضروری. برای تولید ماءالشعیر،ابتدا جوانه جو (مالت) را می جوشانند و به آن رازک و مواد خوراکی دیگر اضافه می کنند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 فروردین 1396
با خواص شگفت انگیز میوه کیوی و پوست آن آشنا شوید کیوی نقش حیاتی در سلامت بدن ایفا می کند اما آیا می دانید پوست این میوه نیز دارای خواص درمانی فراوانی است؟ کیوی یکی از میوه های منحصربفردی است که ریشه آن به کشور چین باز می گردد اما اکنون این میوه در بسیاری از کشورهای جهان از جمله آمریکا، نیوزیلند و شیلی کاشت می شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 فروردین 1396
خاصیت درمانی و غذایی کدام رنگ سیب بیشتر است؟ در شرایطی که هم می توان سیب قرمز خرید، هم سیب زرد و هم سیب سبز برای انتخاب یکی که خاصیت بیشتری دارد، کدام را باید انتخاب کرد؟ خاصیت درمانی کدامیک نسبت به دیگری برتری دارد؟ سیب انواع مختلفی دارد. از نظر رنگ، سیب سبز، زرد، قرمز و از نظر محصول، دو نوع رایج آن در ایران بیشتر به بار می نشیند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 اسفند 1395
خواص شگفت انگیز درمانی گیاه و چای آویشن آویشن سرشار از اسانس های روغنی است که از سالیان پیش برای درمان بیماری های مختلفی مانند آنفلوانزا، صرع و غیره استفاده شده است. در قرون وسطی، مردم عادت زیادی به مصرف آویشن داشتند و آن را با اسطوخودوس مخلوط کرده و کف کلیسا را می پوشاندند تا بوی بد از بین برود. در ادامه مروری کوتاه داریم بر خواص این گیاه دارویی فوق العاده . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 اسفند 1395
خواص دارویی شگفت انگیز گردو و عسل از نظر طب سنتی استفاده از داروهای گیاهی برای درمان انواع بیماری ها تاریخی به قدمت بشر دارد، با وجود پیشرفت های علمی و تولید داروهای شیمیایی کماکان بسیاری از اطباء استفاده از داروهای گیاهی و دمنوش ها را به مردم توصیه می کنند. این گیاهان و برخی خوراکی های خواص بیشماری دارند و لازم است برای درمان برخی بیماری ها با خواص و مضرات آنها آشنا شویم . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 اسفند 1395
آشنایی با انواع چای گیاهی، خواص و طرز تهیه آنها هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجّه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش از این چای های گیاهی بهره ببرد. دلایل زیادی وجود دارد که ما از یک فنجان چای داغ لذت ببریم. ما عطر گونه های مختلف چای را دوست داریم، در دست گرفتن یک لیوان چای داغ در یک صبح سرد زمستانی و گرم شدن دست ها دلنشین است و مزه مزه کردن چای در مقابل شومینه یک راه عالی برای رسیدن به آرامش است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395
با فواید مصرف روغن ماهی بیشتر آشنا شوید انجمن قلب امریکا توصیه می کند که باید هفته ای دو بار ماهی مصرف شود چراکه مملو از پروتئین، اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ویتامین هاست. کارشناسان تغذیه مصرف زیاد ماهی را توصیه می کنند، اما نسبت به خواص مکمل های روغن ماهی که حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند مطمئن نیستند. در ادامه به برخی فواید روغن ماهی اشاره می شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 اسفند 1395
خاصیت های شگفت‌ انگیز گوشت و تخم بلدرچین یکی از خوراکی های بسیارمفید برای سلامت بدن پروتئین ماکیان است و بین پرنده ها گوشت بلدرچین دارای خواص درمانی و سلامتی بسیار زیادی است. یکی از پروتئین های حیوانی که از قدیم در طب باستانی بسیاری از کشور ها به عنوان یک ماده بسیار مفید برای سلامت بدن نام برده شده گوشت و تخم مرغ بلدرچین است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 اسفند 1395