امروز : سه شنبه 3 اسفند 1395
مجله اینترنتی لوپر
آرشیو موضوعی
جدیدترین مطالب


خواص مواد غذایی

با فواید مصرف روغن ماهی بیشتر آشنا شوید انجمن قلب امریکا توصیه می کند که باید هفته ای دو بار ماهی مصرف شود چراکه مملو از پروتئین، اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ویتامین هاست. کارشناسان تغذیه مصرف زیاد ماهی را توصیه می کنند، اما نسبت به خواص مکمل های روغن ماهی که حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند مطمئن نیستند. در ادامه به برخی فواید روغن ماهی اشاره می شود . . . بیشتر
با فواید مصرف روغن ماهی بیشتر آشنا شوید انجمن قلب امریکا توصیه می کند که باید هفته ای دو بار ماهی مصرف شود چراکه مملو از پروتئین، اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ویتامین هاست. کارشناسان تغذیه مصرف زیاد ماهی را توصیه می کنند، اما نسبت به خواص مکمل های روغن ماهی که حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند مطمئن نیستند. در ادامه به برخی فواید روغن ماهی اشاره می شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 اسفند 1395
خاصیت های شگفت‌ انگیز گوشت و تخم بلدرچین یکی از خوراکی های بسیارمفید برای سلامت بدن پروتئین ماکیان است و بین پرنده ها گوشت بلدرچین دارای خواص درمانی و سلامتی بسیار زیادی است. یکی از پروتئین های حیوانی که از قدیم در طب باستانی بسیاری از کشور ها به عنوان یک ماده بسیار مفید برای سلامت بدن نام برده شده گوشت و تخم مرغ بلدرچین است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 اسفند 1395
فواید مصرف تخم مرغ آب پز در وعده صبحانه چیست؟ تخم مرغ یک ماده غذایی مناسب و سرشار از پروتئین و ویتامین است و افراد زیادی در دنیا از این ماده غذایی استقبال می کنند و در اکثر وعده های خود از این چاشنی استفاده می کنند. بسیاری از مردم دنیا در وعده صبحانه تخم مرغ را به صورت نیمرو و یا املت درست می کنند که در این غذا به علت مصرف زیاد روغن، خصوصیات خوب خود را به این صورت از دست می دهد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : جمعه 1 بهمن 1395
آشنایی با خواص درمانی بی نظیر ترب سیاه ترب سیاه از خانواده ترب است که معمولا برداشت آن در پاییز رخ میدهد. ترب سیاه خواص دارویی و درمانی فراوانی برای بدن دارد که ارزش غذایی این گیاه را بالا می برد. ترب از نظر طب سنتی دارای طبعی گرم است و به همین دلیل در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 دی 1395
تاثیر مصرف فلفل قرمز تند در کاهش مرگ و میر انسان بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان می دهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد. محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند می تواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1395
خواص شگفت انگیز بامیه برای پوست و مو و بینایی بامیه یکی از منابع ویتامین C به شمار می رود و حدود 36 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را برای بدن تامین می کند. ویتامین C فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله مهمترین فواید ویتامین C می توان به تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. به همین دلیل یکی دیگر از خواص بامیه مقابله با عفونت ها, کاهش برخی علائم سرماخوردگی مانند سرفه است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 دی 1395
با خواص درمانی چای زنجبیل بیشتر آشنا شوید در خصوص خواص زنجبیل گفتنی های فراوانی وجود دارد، اما بر طبق نتایج حاصل از تحقیقاتی که محققین دانشگاه مری لند به تازگی منتشر کرده اند، روغن های فرار و ترکیبات تند و تیز موجود در زنجبیل دقیقاً همان چیز هایی هستند که خواص بی نظیر آن را تشکیل می دهند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 دی 1395
از خواص شگفت انگیز میوه استوایی آناناس چه می دانید در این مطلب قصد داریم به بررسی خواص آناناس بپردازیم. از جمله مهم ترین خواص آناناس برای سلامتی انسان می توان به بهبود جریان خون، پیشگیری از سرطان، کمک به دفع سنگ کلیه، رفع گلودرد و سرفه، افزایش سرعت ترمیم زخم ها و جراحات و کمک به بهبود بیماران پس از انجام اعمال جراحی اشاره نمود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : شنبه 11 دی 1395
با خواص شگفت انگیز آب انار میوه بهشتی آشنا شوید امروزه مطالعات بسیاری در مورد فوائد آب انار برای سلامتی انجام گرفته و نشان دهنده نقش آن در کمک به پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی و کمک به باروری بوده است. آب انار حاوی بیش از ۱۰۰ ترکیب گیاهی (فیتوکمیکال) است و همچنین میوه آن از هزاران سال پیش به دلیل خواص درمانی مورد استفاده بوده است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 دی 1395
مصرف پسته تقویت‌ کننده ذهن و کاهش دهنده فشار خون در تازه ترین مقالات آمده است که مصرف منظم پسته بوداده یا خام (بی نمک) به عنوان یک میان وعده سالم باعث کاهش ریسک ابتلا به فشار خون بالا می شود، همچنین مصرف منظم پسته باعث می شود تا ریسک افزایش فشار خون و تنگی عروق انتهایی به دنبال استرسها کاهش یابد. پسته تقویت کننده ذهن و حافظه بوده و مقوی معده و دهانه آن است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 دی 1395