امروز : شنبه 3 تیر 1396
مجله اینترنتی لوپر
منوی سایت


خواص مواد غذایی

مصرف این مواد غذایی کودک شما را نابغه میکندمصرف این مواد غذایی کودک شما را نابغه میکند کارشناسان کودکان و بزرگسالان را تشویق می کنند که مصرف غذا های حاوی لوتئین را برای بهبود قدرت عملکرد مغز افزایش دهند. غذا های حاوی لوتئین می تواند عملکرد کودک را در مدرسه بهبود بخشد که این ماده در رنگدانه سبزیجات برگ سبز، زرده تخم مرغ، کیوی و کلم بروکلی یافت می شود ...
مصرف این مواد غذایی کودک شما را نابغه میکند کارشناسان کودکان و بزرگسالان را تشویق می کنند که مصرف غذا های حاوی لوتئین را برای بهبود قدرت عملکرد مغز افزایش دهند. غذا های حاوی لوتئین می تواند عملکرد کودک را در مدرسه بهبود بخشد که این ماده در رنگدانه سبزیجات برگ سبز، زرده تخم مرغ، کیوی و کلم بروکلی یافت می شود . . . بیشتر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 تیر 1396
کاهش عطش برای روزه داران با این نوشیدنی کلسیمی با آب لیموترش تازه و تخم شربتی یک نوشیدنی سالم تهیه کنید که تشنگی را برایتان قابل تحمل تر کند؛ این نوشیدنی سرشار از کلسیم است. حال که ماه مبارک رمضان فرا رسیده است با یک تیر چند نشان بزنید، با آب لیموترش تازه و تخم شربتی یک نوشیدنی سالم تهیه کنید که تشنگی را برایتان قابل تحمل تر کند و از طرفی به تناسب اندامتان کمک و پیری زودهنگام را از شما دور کند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 خرداد 1396
رفع مشکل هضم غذا با نوشیدن این دمنوش ها مصرف دمنوش های معرفی شده در این بخش به شما کمک می کند تا عمل گوارش به درستی صورت بگیرد و غذا در معده به خوبی هضم شود. گیاهان دارویی سال های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش داشته و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه و یا گنج‍ه های اکثر ایرانی ها وجود داشته و مردم براساس آموزه های قدیمی از خواص زیاد آن ها استفاده می کنند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 خرداد 1396
خواص درمانی شگفت انگیز خاکشیر را بشناسید مصرف خاکشیر خواص بسیاری دارد و در فصل گرما بازار مصرف خاکشیر و شربت آبلیمو هم داغ می شود. خاکشیر یا خاکشی یا شفترک یا خاکشور یا خاکژی گیاهی است از تیره صلیبیان به ارتفاع 20 سانتی متر الی یک متر که به طور خودرو در باغ ها و صحراها می روید. دارای برگ هایی با بریدگی زیاد و گل های زرد روشن از تیره شب بو می باشد . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 اردیبهشت 1396
نوشیدن چای باعث پیشگیری از بروز دیابت میشود محققان دریافتند ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در برگ های چای مانع از جذب قند در خون می شود و می تواند از دیابت پیشگیری کند. یافته های جدید نشان می دهد پلی فنول ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد که درست قبل از نوشیدن چای، نوشیدنی مملو از ساکاروز دریافت کرده بودند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1396
خواص درمانی گوجه‌ سبز میوه‌ بهاری ترش گوجه سبز اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می شود. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و در مقابله با میکروب ها و عفونت ها موثر است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 اردیبهشت 1396
با خواص درمانی بی نظیر زرشک آشنا شوید زرشک قابض است و تقویت کننده قلب و کبد است و برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است این گیاه درد مفصلی روماتیسم و تورم را تسکین می بخشد. انواع عفونت هائی که زرشک می تواند در درمان آن ها موثر واقع شود عبارت است از عفونت گلو، مجاری ادراری مجاری معده ای روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اردیبهشت 1396
آشنایی با خواص و مضرات میوه تابستانی طالبی در تحقیقات جدید به این نتیجه رسیدند که بین آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط نزدیکی وجوددارد و و اقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است و تاحدی بیماری را کنترل میکند. شاید شما هم لذت نوشیدن یک لیوان آب طالبی خنک را در فصل تابستان تجربه کرده اید! این میوه یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
از بین میوه سیب و پرتقال کدامیک پر خاصیت تر است؟ پرتقال به واسطه محتوای ویتامین C خود مشهور شده است، اما این آنتی اکسیدان را می توان در میوه ها و سبزیجات دیگر مانند سیب نیز پیدا کرد. سیب و پرتقال دو میوه محبوب و پر استفاده در جهان هستند، اما شاید این پرسش مطرح شود که کدام یک بیشترین میزان مواد مغذی را ارائه می کند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
در مورد خواص نوشیدنی ماءالشعیر چه می دانید؟ ماءالشعیر از جوانه جو تهیه می شود. به جوانه جو مالت می گویند که در مرحله جوانه زنی، به دلیل عملکرد آنزیم های مختلف موجود در جو، مواد مغذی بسیاری در آن تشکیل و یا افزایش پیدا می کنند از قبیل ویتامین های گروه B و اسیدهای آمینه ضروری. برای تولید ماءالشعیر،ابتدا جوانه جو (مالت) را می جوشانند و به آن رازک و مواد خوراکی دیگر اضافه می کنند . . . بیشتر
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 فروردین 1396